European Event Logistics

Suntem specializati in inchirieri de produse logistice pentru evenimente, de la festivaluri majore pana la concerte si manifestatii locale.

Suntem cunoscuti pentru:

Profesionalism
100%
Siguranță
100%
Rapiditate
100%

Stam la baza industriei evenimentelor din Romania ca furnizor cheie al produselor folosite pentru construirea evenimentelor de succes. Untold si Neversea sunt exemple remarcabile in acest sens, intrucat am fost alături de acestea inca de la primele editii, iar acum ne mandrim cu o colaborare de lunga durata.

DE CE NOI?

Punem la dispoziția organizatorilor de evenimente echipamente moderne care satisfac cele mai exigente cerințe și transformă orice eveniment într-o experiență memorabilă. Transportul produselor poate fi asigurat la cerere.

PRODUSE

Detinem gama de produse special create pentru a oferi calitate si siguranta. Punem la dispozitia organizatorilor de evenimente echipamente moderne care satisfac cele mai exigente cerinte si transforma orice eveniment intr-o experienta memorabila. Transportul produselor poate fi asigurat la cerere!

Niciun eveniment nu trebuie demarat fara prezenta unor schele de calitate superioară. Avem in vedere diversitatea unui eveniment, de aceea oferim sisteme de schele modulare, din care se pot construi diverse modele de scene.

Daca spunem eveniment, spunem lumini! Iti punem la dispozitie o paleta larga de lumini de festival, care sa amplifice atmosfera si sa ofere o experienta unica participantilor.